Aquariumvereniging De Siervis

Maassluis

 

 Activiteitenagenda van

Aquariumvereniging De Siervis Maassluis

 

Het gebouw van de vereniging is elke maandagavond voor leden én niet-leden geopend vanaf 20.00 uur en de koffie en thee staan voor u klaar. U kunt in ons clubgebouw terecht voor informatie, een praatje of meedenken bij de oplossing van uw probleem. Tevens zijn wij voorzien van een bibliotheek met zo'n 250 titels en kunnen de leden gebruik maken van 'De Ledenservice': Voer, vissen, planten en diverse aquariumbenodigdheden die voor hen voor een zeer schappelijke prijs te koop zijn.

 

13 april Rommelmarkt; voorjaarseditie

 

17 april Damesuitje***

                              ***= activiteit alleen voor onze leden

 

22 april Gesloten i.v.m. 2e Paasdag

 

6 mei Spanje en Australië Onder Water

 

Op deze avond bent u weer van harte welkom bij aquariumvereniging de Siervis wanneer John en Eleine ons meenemen op een tocht onder water langs een aantal populaire vakantiebestemmingen. Zij nemen ons mee naar onder andere de Costa Brava in Spanje, Lanzarote op de Canarische Eilanden en, iets verder weg, Australië.

Van slakken tot harde koralen en van schorpioenvissen tot zeedraken. Alles komt in beeld en na het succes van vorig jaar, waarbij ze de kleurenpracht van Nederland onder water in beeld brachten, belooft dit wederom een kleurrijk geheel te worden.

John en Eleine zijn 2 enthousiaste sportduikers met daarnaast een liefde voor fotografie en tijdens hun duiken hebben ze dan ook meestal een onderwatercamera bij zich.

Aangezien het ditmaal om tropisch en subtropisch zout water gaat komen ook de zeewater-aquariumhouders ruimschoots aan hun trekken.

 

13 mei  Vissen aan de weverskade

               Eigen hengel, aas en visvergunning meenemen

 

19 mei  Siervisuitje***

                              ***= activiteit alleen voor onze leden

 

 

 

 

 Tip: Houd deze agenda regelmatig in de gaten voor aanvullingen en eventuele wijzigingen

Bezoek onze vereniging